ВФЕУ
Тел.: (0432) 53-62-59, 067-36-99-838

Вінницький фінансово-економічний університет

Meню

Незабутня подорож до міста Лева…

   28.11.2011 | kobets

img-1399.jpg (14.95 Kb)Львів – це середньовічне європейське місто, одне з найбільших і привабливих міст України, чарівне і поетичне. Багато хто з наших студентів мріяв поїхати до Львова. А тому ми буди дуже раді, коли Вінницька міська рада запропонувала студентам нашого університету безкоштовні запрошення на відкриття Львівської спортивної арени до Євро-2012. Було вирішено преміювати студентський актив, учасників художньої самодіяльності нашого вишу мандрівкою до міста Лева. img-1371.jpg (15. Kb)Львів – це середньовічне європейське місто, одне з найбільших і привабливих міст України, чарівне і поетичне. Багато хто з наших студентів мріяв поїхати до Львова. А тому ми буди дуже раді, коли Вінницька міська рада запропонувала студентам нашого університету безкоштовні запрошення на відкриття Львівської спортивної арени до Євро-2012. Було вирішено преміювати студентський актив, учасників художньої самодіяльності нашого вишу мандрівкою до міста Лева.
29 жовтня Львів зустрів нас сонячним і прекрасним осіннім днем. Вузенькі вулички і затишні кав’ярні, захоплива велична архітектура і вишукана українська мова... Ми набралися неймовірних почуттів і гарних вражень, побувавши у Шевченківських гаях. Далі наша мандрівка продовжилась у центр міста, який нас зустрів приємною енергетикою і теплими відчуттями. З позитивними емоціями і гарними враженнями ми попрямували до львівської броварні, де гарно, але, на жаль, недовго провели час.
img-1399.jpg (14.95 Kb)Далі ми поспіхом попрямували на відкриття Львів-Арени до Євро-2012. Будівництво цієї арени розпочалося в 2008 році, стадіон розрахований на 34 тис 915 осіб. Загальна вартість проекту - 2 млрд 287 млн грн. З 31 тисячі квитків-запрошень лише близько 3 тисячі надійшли у вільний продаж: 75% цих квитків коштували по 400 грн.
Дійство розпочалося. Двоє дітей в українських костюмах перерізали символічну стрічку й оголосили про відкриття стадіону.
Перед цим пройшла танцювально-хореографічна композиція, в якій було задіяно близько тисячі чоловік. Після цього на сцену запросили видатних спортсменів Львівщини - футболістів «Львівських Карпат» різних поколінь, а також знаменитих борців, стрільців, веслярів на каное, які завойовували олімпійські нагороди та нагороди чемпіонату світу.
img-1380.jpg (15.58 Kb)Сценарій церемонії присвятили історії становлення та розвитку міста Лева. Серед урочистостей були, зокрема театралізоване дійство, у якому взяли участь понад 1000 осіб — професійні актори-танцівники та волонтери, лазерне шоу, документальний фільм про будівництво спортивної арени, парад зірок українського спорту, виступи французького цирку «Plasticiens Volants», американської співачки Анастейші та української співачки Руслани.
Велика шоу програма, яка була нам представлена,була просто вражаюча. Закінчилось відкриття арени надзвичайно гарним салютом.
Повертаючись додому, ми усі були щасливо втомлені, проте жалкували, що не вистачило часу побачити всі прикраси міста Лева. Але ми ні в якому разі не зупинимось на досягненому, і обов’язково помандруємо у Львів ще раз, адже це того варте! Чого й усім вам бажаємо!!!
Голова студради
Беккінг Олександра


UFPR no Facebook 1 Instagram
Вінницький фінансово-економічний університет
21037, м. Вінниця, вул Пирогова 71а
Тел.: (0432) 53-62-59, 53-36-80
E-mail: [email protected]


©2020 - Вінницький фінансово-економічний університет

_